Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Blog

view:  full / summary

Livestream Hockey

Posted on September 28, 2013 at 8:03 AM Comments comments ()
Här kan ni livestreama matchen ikväll:

http://www.hkpartizan.com/s/hockey_stream.php

Förta matchen

Posted on September 28, 2013 at 7:55 AM Comments comments ()
Första matchen
 
Vinst i första matchen med 4-1 mot Bipolo från Spanien.
Ganska stabil seger. Vi är helt nytt lag och detta var första matchen, så helt klart godkänd match.
 
Kändes segt i benen, men de funkade rätt bra ändå.
Nu är jag på hotellet. Ska ta en powernap nu, så ingen ork att skriva om matchen.  Får summera matchen och tuneringen senare.

Vi har match ikväll mot Belgrad, de ska bli kul! Hoppas på mycket folk.
Skulle haft straff i första perioden(se bild), solklart! Men domaren vågade inte ta straff. Det blev bara utvisning.
 
 
 
 

Continental Cup 2013/2014

Posted on September 27, 2013 at 6:40 AM Comments comments ()
 
Continental Cup 2013/2014
 
 
Om ni vill följa Continental Cup första rundan så gå in på den här länken:
Nu kör vi!

Hotellet i Belgrad

Posted on September 26, 2013 at 4:03 PM Comments comments ()
Belgrad
 
Sitter nu på rummet i hotellet i Belgrad. Är trött som fan! Har blivit mycket idag.
Dagen började med att hinna med flyget från Berlin till Belgrad. Det var någon som hade krockat så det blev lite smått panik där ett tag. Det var tur att jag åkte i tid. Men allt gick bra när jag väl va vid flygplatsen.
Sen när jag kom till Belgrad flygplats så blev jag upphämtad av presidenten av CSKA Sofia och några andra killar. Jätte trevlig och ett bra bemötande.
Vi drog till hotellet och mötte upp laget och käkade lunch. Sedan var det dags för ett tränings pass. Jag kommer spela med 2st ryssar. Dem är riktigt bra faktisk, så det kommer nog gå bra för oss hoppas jag!
Ena av dem kan lite engelska och den andra kan ingeting alls. Men det funkade bra, och vi blev samspelat och powerplayet fungerade riktigt bra.
Sen efter träningen åkte vi tillbaka till hotellet för middag. Sen drog jag och 3st från Bulgarien ut på staden för en promenad. Det tog inte långt tid innan vi var vilse!! Men på något sätt hittade vi tillbaka till hotellet. Sen var det dags för lag möte. Jag förstår ju ingeting, men dem översatte det mesta för mig. Så de gick bra!
Så nu är jag på rummet och kolla lite hockey från KHL på tv:n. Det är frukost kl08:00 imorgon, sen har vi lätt morgon träning på is kl:10:15. Sen är det dags för första matchen kl16!
Det blev nr27 på tröjan, det passar mig perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från promenaden i centrala Belgrad

 
 
 
Så nu blir det sova, så man är hyfsat pigg imorgon!
 
 
 
 
 
 
 

continental cup i Belgrad

Posted on September 25, 2013 at 2:53 PM Comments comments ()
Continental Cup 2013/2014 i Belgrad
 
Imorgon är det dags! Flyger till Serbien och Belgrad för Continental Cup. Det börjar på fredag, den 27:e och håller på i tre dagar. Ska bli riktigt kul! Vi möter Bipolo i första matchen. Bipolo har ca 2 spanjorer i laget, resten är importspelare. Så dem är förmodligen en av favoriterna i våran grupp.
 
Continental cup resultaten hittar ni här:
 
 
Ska försöka uppdatera så mycket jag kan under helgen.
 
 
 

Berlin

Posted on September 24, 2013 at 5:21 AM Comments comments ()
Bröllop i Berlin!
 
 
Har haft fullt upp dem här dagarna. Är tillbaka i Berlin nu igen.
I lördags var jag på bröllop. Mitt första tyska bröllop här i Tyskland.
Det var hur roligt som helst! Det blev mycket mat och dricka.
Bröllop i Tyskland är samma grej som i Sverige. Man gör in princip samma saker. Kyrkan, sedan åker runt i en fin bil, sedan är det bröllops middag. Sen är det bröllops tårta och sedan avslutas kvällen och natten med dans och musik typ.
 
Kommer mera bilder senare

Recept

Posted on September 19, 2013 at 12:32 PM Comments comments ()
Gjorde en klockren middag idag! En middag som både är smidig att göra, den är billig och framför allt jävligt god. Käkade den bla förre Vätternrundan i somras.

Ett paket bacon
Fullkorns pasta
Crème Fraiche, franska Örter
Salt och lite peppar.

Koka spagettin, med lite salt. Stek baconen. Sedan efter så rör du ihop allt med crème fraichen, ha lite peppar över det hela. Det blir super gott! Allt är klart på 10min.
 
 
Hade ingen creme fraiche med franska örtor i
Danmark,  men hittade något likande.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gladsaxe

Posted on September 18, 2013 at 2:14 PM Comments comments ()
Gladsaxe

Posted on September 18, 2013 at 2:08 PM Comments comments ()
Idag spelar Gladsaxe mot Rodovre. Gladsaxes andra serie match. Ska bli kul och se och jämför gladsaxe lag iår med laget från förra året. Tror det är rätt stor skillnad. Eller det ÄR stor skillnad.
Sitter här på läktaren nu i Rodovre. Ligger typ i Köpenhamn. 15min utanför centrum. Jävligt fin och kompakt arena faktiskt.
Fick ett positivt besked idag, helt överraskande! Det har ingenting med Gladsaxe att göra. Ska ha möte imorgon kl10. Så får se vad som kommer att hända där.
Köpenhamn

Posted on September 17, 2013 at 12:53 PM Comments comments ()
Köpenhamn

Befinner mig i Köpenhamn, Danmark. Har varit här i 2 dagar nu. Har varit lite strul med internet osv, men nu har det löst sig.
Jag är här och tränar med min gamla klubb Gladsaxe. Eller förra året hette den Copenhagen/Gladsaxe. Men nu i år heter dem bara Gladsaxe.
Förra året så blev Köpenhamn och Gladsaxe en nödösning, då jag var tvungen att välja ett lag innan 31:a januari då transferfönstret stänger. Ett riktigt skit lag kom jag till då, trivdes inte alls med träningarna och matcherna. Jag sa till mig själv att jag inte skulle spela här igen.
Men efter en sommar med övertalelse, så åkte jag hit och kollar nu läget osv. Gjorde första träningen igår, riktigt jävla bra tempo. Endas 3 spelare är kvar sen förra året. Med andra ord ett helt nytt lag!
Har även jobbat på jobbet, som jag ska ha som sidojobb om jag ska spela här. Lägenheten som jag bor nu i veckan är den som jag ska bo i om jag flyttar hit också. Alla delar här är på plats. Men frågan man ändå ställer sig är om man vill vara här Det är därför jag är här och kollar alla delar, så kan jag åka tillbaka sen till Berlin och tänka på allt i lugn och ro. Och ta ett beslut.

Nu är det träning!

Rss_feed